Wie zijn we

JAWEL Media is 1 oktober 2019 opgericht door de broers Erwin en Wiljo Klein Wolterink.  Vanaf die datum zijn we officieel Pubble partner en ondersteunen we uitgevers in hun ambitie om meer omzet uit de markt te halen. Via uitsluitend Pubble bieden wij uitgevers de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze content te bestellen. Dat gaat van redactiepagina’s met verschillende thema’s tot puzzels, kleurplaten en commerciële stramienen. Deze zijn direct te bestellen en te gebruiken tegen aantrekkelijke tarieven, zelfs tot kort voor de deadline. Pubble is het softwaresysteem waarmee 60 uitgevers bij elkaar wekelijks 500 kranten en 350 websites vervaardigen.

 

De klant bepaald de behoefte en wij helpen uitgevers daar op aan te sluiten met multimediale oplossingen, ook hiervoor is Pubble een uitstekend hulpmiddel. Pubble biedt  technisch de juiste functionaliteiten en wij helpen uitgevers daar een goed verdienmodel van te maken.

 

Met meer dan 55 jaar ervaring in het uitgeefvak hebben wij genoeg kennis te delen met uitgevers. Wij bieden verkoopondersteuning en instructies aan om verkoopteams optimaal te laten presteren met de verdienmodellen die wij te bieden hebben. Geen algemene verkooptraining of rollenspellen. Wij geven praktische sessies met productinformatie en maken met de verkoopteams concrete commerciële plannen en doelstellingen. Techniek verkopen wij niet, dat wordt allemaal aangeboden in en door Pubble.

 

Daarnaast bieden we ook voor alle gebruikers van Pubble (opfris) trainingen voor het gebruik van de verkoop- en redactie module. Veelal wordt er gewerkt op de automatische piloot, en worden lang nog niet alle mogelijkheden van Pubble benut. Pubble ontwikkeld zich steeds en daarom is het goed om alle redacteuren en verkopers jaarlijks een (opfris) training te geven. Zo wordt Pubble effectiever en efficiënter gebruikt door de medewerkers,  dat levert tijd en geld op.

Over Ons

Wiljo (1968) en Erwin (1971) Klein Wolterink werkten samen in totaal 55 jaar bij de Koninklijke BDU in Barneveld, voordat zij samen in 2019 JAWEL Media startten. Met een MBA Sales-opleiding (Wiljo) en Nima Sales A en B met ook HBO Commerciële Economie-achtergrond (Erwin) op zak is het niet onlogisch dat het grootste deel van hun carrière zich in de sales-hoek afspeelde.

De broers groeiden in Barneveld door naar leidinggevende functies en vertrokken er uiteindelijk als directeur van BDUmedia (Wiljo) en Uitgever van datzelfde bedrijf (Erwin). Vanaf oktober vormen ze binnen JAWEL Media een tandem met de term ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel. Erwin Klein Wolterink is fulltime verantwoordelijk voor de nieuwe onderneming, zijn broer Wiljo parttime. Hij is ook operationeel directeur van Giesbers Communicatie Groep.

,,We zijn ervaren in de wereld van de lokale- en vakmedia. Door onze vorige werkzaamheden hebben we geleerd hoe moeilijk de uitgeefmarkt soms in elkaar zit. Onze door de jaren heen opgedane kennis willen we delen via JAWEL Media. Een bedrijf waar we in geloven en een onderneming die ervoor kan zorgen dat een mediabedrijf gerund kan worden vanuit één systeem. Zo helpen we uitgevers sneller en beter van offline naar online.’’

20191004164908_IMG_0763_edited.jpg
Erwin
Klein Wolterink

Oprichter en mede-eigenaar

"Ik wil uitgevers laten profiteren van mijn 25 jaar uitgeefervaring met daarbij alle valkuilen, mislukkingen en successen"

  • Black LinkedIn Icon
20191004164856_IMG_0760_edited.jpg
Wiljo
Klein Wolterink

Oprichter en mede-eigenaar

Mijn drijfveer  is: 'Hoe kan ik uitgevers ondersteunen met het verdienen van geld'! 

  • Black LinkedIn Icon