top of page

Wie zijn we

JAWEL Media is 1 oktober 2019 opgericht door de broers Erwin en Wiljo Klein Wolterink.  Vanaf die datum zijn we officieel Pubble partner en ondersteunen we uitgevers in hun ambitie om meer omzet uit de markt te halen, dan wel kosten te besparen. Via uitsluitend Pubble bieden wij uitgevers de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze content te bestellen. Dat gaat van redactiepagina’s met verschillende thema’s tot puzzels, kleurplaten en commerciële stramienen. Deze zijn direct te bestellen en te gebruiken tegen aantrekkelijke tarieven, zelfs tot kort voor de deadline. Pubble is het softwaresysteem waarmee 60 uitgevers bij elkaar wekelijks 500 kranten en 350 websites vervaardigen.

 

De klant bepaald de behoefte en wij helpen uitgevers daar op aan te sluiten met multimediale oplossingen, ook hiervoor is Pubble een uitstekend hulpmiddel. Pubble biedt  technisch de juiste functionaliteiten en wij helpen uitgevers daar een goed verdienmodel van te maken.

 

Met meer dan 55 jaar ervaring in het uitgeefvak hebben wij genoeg kennis te delen met uitgevers. Techniek verkopen wij niet, dat wordt allemaal aangeboden in en door Pubble.

 

Daarnaast ondersteunen we ook voor alle gebruikers van Pubble op het gebied van abonnementenadministratie en vormgeving. Pubble effectiever en efficiënter gebruikt door de medewerkers,  dat levert tijd en geld op.

Over Ons

Wiljo (1968) en Erwin (1971) Klein Wolterink werkten samen in totaal 55 jaar bij de Koninklijke BDU in Barneveld, voordat zij samen in 2019 JAWEL Media startten. Met een MBA Sales-opleiding (Wiljo) en Nima Sales A en B met ook HBO Commerciële Economie-achtergrond (Erwin) op zak is het niet onlogisch dat het grootste deel van hun carrière zich in de sales-hoek afspeelde. Daarnaast heeft Wiljo, binnen de retail, van 2019/2020 de functie van operationeel directeur van Giesbers Communicatie Groep vervuld.

De broers groeiden in Barneveld door naar leidinggevende functies en vertrokken er uiteindelijk als directeur van BDUmedia (Wiljo) en Uitgever van datzelfde bedrijf (Erwin). Vanaf oktober 2019 vormen ze binnen JAWEL Media een tandem met de term ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel.

,,We zijn ervaren in de wereld van de lokale-, publieks- en vakmedia. Door onze vorige werkzaamheden hebben we geleerd hoe moeilijk de uitgeefmarkt soms in elkaar zit. Onze, door de jaren heen opgedane, kennis willen we delen via JAWEL Media. Een bedrijf waar we in geloven en een onderneming die ervoor kan zorgen dat een mediabedrijf gerund kan worden vanuit één systeem. Zo helpen we uitgevers sneller en beter offline, maar ook naar online.’’

20191004164908_IMG_0763_edited.jpg
Erwin
Klein Wolterink

Oprichter en mede-eigenaar

"Ik wil uitgevers laten profiteren van mijn 25 jaar uitgeefervaring met daarbij alle valkuilen, mislukkingen en successen"

20191004164856_IMG_0760_edited.jpg
Wiljo
Klein Wolterink

Oprichter en mede-eigenaar

Mijn drijfveer  is: 'Hoe kan ik een uitgever optimaal gebruik laten maken van bewezen techniek en organisatie-aanpassingen , waardoor de continuïteit van  zijn/haar uitgeverij wordt versterkt'! 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black LinkedIn Icon
Unknown-8.jpeg
Sabine
Klein Wolterink

Administratief medewerkster en abonnementenadministratie

Unknown-4.jpeg
Jolanda
Klein Wolterink

Administratief medewerkster en abonnementenadministratie

Unknown-2.jpeg
Erwin
Bloemendal

Vormgever

Unknown-9.jpeg
Tim
Verkerk

Vormgever

Unknown-6.jpeg
Robin
Rou

Vormgever

Unknown-5.jpeg
Paula
Mantel

Vormgever

bottom of page