top of page
Redactiepagina’s.jpg
Puzzel.jpg

€ 60 per pagina

Kosten

Per pagina

  € 50,- 

Redactie
Puzzels
Commerciele stramienen

Redactie themapagina’s

Via Pubble kan bij JAWEL Media een ruim aanbod aan redactiepagina’s besteld worden. Voor alle relevante thema's gedurende het jaar brengen wij nieuwe, unieke en kwalitatief goede redactiepagina’s. We bieden een keur aan pagina’s, maar vervaardigen ook themapagina’s op verzoek. Ga in Pubble naar het dashboard, vervolgens naar JAWEL Media, druk op ‘redactiepagina’s’ en bekijk de pagina’s over beauty & wellness, tuinen, mode, wonen, gezondheid, trouwen, rouwen en meer. De content wordt constant aangevuld en via Pubble blijft u daarvan op de hoogte.

 

Eenvoudiger bestellen kan niet. Vanaf de vaste werkplek kunnen, via het vertrouwde systeem van Pubble, de redactiepagina’s met een paar drukken op de knop besteld worden bij JAWEL Media. De redactiepagina’s kunnen zowel kant-en-klaar vormgegeven in een pubble template afgenomen worden, als ook in losse elementen.  Zo zijn de redactiepagina’s goed bruikbaar voor zowel het tabloid- als het Berliner-formaat en blijft er de flexibiliteit om zelf te beslissen of het wel of niet in de vaste stramienen van de krant en/of de website geplaatst wordt. Er kunnen ook delen van de pagina gebruikt worden, de teksten zijn op maat gemaakt voor de Pubble templates. Bestelling vindt plaats per pagina.

 

De redactiepagina’s zijn goed te gebruiken in de krant en/of websites om op de juiste momenten in het jaar een doelgroep aan te kunnen spreken. Dat geldt zowel voor lezers als adverteerders. Daarnaast zijn er meerdere pagina’s te bestellen, zodat in korte tijd een bijlage samengesteld kan worden met kwalitatief goede content. Dat maakt het voor de lezer en adverteerder nog aantrekkelijker. De inhoud is met een druk op de knop geregeld, het enige dat nog moet gebeuren is verkopen bij de juiste doelgroep, maar dat is voor alle uitgevers bekend terrein.

Redactiepagina’s.jpg

Hoe te bestellen?

Ga in Pubble naar het dashboard en via de button van JAWEL Media naar de shop. Kies de pagina met het onderwerp dat u nodig heeft. Na het plaatsen van de bestelling zal de pagina binnen enkele minuten naar het opgegeven e-mailadres worden toegestuurd. Zorg ervoor dat u uw eigen account gebruikt bij het plaatsen van de bestelling zodat ú de downloads ontvangt. Mocht het niet duidelijk genoeg zijn, wij leggen het u graag persoonlijk uit.
 

Facturatie en betaling

Iedere bestelling wordt automatisch gefactureerd. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

PUZZELS

Via Pubble kan bij JAWEL Media een ruim aanbod aan leuke puzzels besteld worden. Zoals onder meer kruiswoordpuzzels, woordzoekers en sudoku’s. Maar er zijn ook puzzels op aanvraag, waarvan de gebruiker de uitkomsten zelf kan aangeven.

 

Eenvoudiger bestellen kan niet. Vanaf de vaste werkplek kunnen, via het vertrouwde systeem van Pubble, de puzzels met een paar drukken op de knop besteld worden bij JAWEL Media. De puzzels worden los in pdf aangeboden. Zo zijn de puzzels goed bruikbaar voor zowel het tabloid- als het Berlinerformaat en blijft er de flexibiliteit om zelf te beslissen of het wel of niet in de vaste stramienen van de krant en/of de website geplaatst wordt.

 

De puzzels zijn bruikbaar als vaste toevoeging aan de content, het verhoogt het bereik en zorgt voor een vaste kern lezers. Maar de puzzel kan ook op het laatste moment besteld worden om als stopper te dienen. Commercieel is het aantrekkelijk om de puzzel aan een bekende adverteerder te verkopen. Hiermee levert de puzzel geld op, wordt het bereik vergroot en is de content dus gratis.

Puzzel.jpg

Kosten

Per puzzel

€ 17,50

Hoe te bestellen?

Ga in Pubble naar het dashboard en via de button van JAWEL Media naar de shop. Kies de puzzel die u nodig heeft. Na het plaatsen van de bestelling zal de puzzel binnen enkele minuten naar het opgegeven e-mailadres worden toegestuurd. Zorg ervoor dat u uw eigen account gebruikt bij het plaatsen van de bestelling zodat ú de downloads ontvangt. Mocht het niet duidelijk genoeg zijn, wij leggen het u graag persoonlijk uit.

Facturatie en betaling

Iedere bestelling wordt automatisch gefactureerd. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

LNP content

Maak gebruik van de lokale LNP pagina. We leveren u al geruime tijd via Pubble geheel geautomatiseerd een lokale nieuwspagina dat een landelijk thema bevat. Alle communicatie en operationele zaken verlopen via JAWEL Media, 


Als JAWEL Media faciliteren wij de uitgever met de Lokale Nieuwsblad Pagina. Wij dragen er zorg dat de uitgever tijdig wordt voorzien van onderwerpen zodat inhoudelijk ijzersterke pagina's worden vervaardigd die geheel in de formule van de lokale krant van de uitgever past.
 

U wordt tijdig op de hoogte gesteld van de onderwerpen. 
 

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich rechtstreeks wenden tot

JAWEL Media,

Erwin Klein Wolterink 06 55 70 68 55 of per mail erwin@jawelmedia.nl

Hoe te bestellen?

LNP pagina's gaan op basis van een abonnement. Daarna wordt wekelijks de pagina in Pubble automatisch aangeboden. Ga hiervoor naar de button van JAWEL Media die in Pubble geactiveerd zal zijn. 

Facturatie en betaling

Facturering gaat op basis van het abonnement en wordt maandelijks achteraf in rekening gebracht.
Betaling binnen 30 dagen na de factuurdatum.

Kosten

  per pagina per titel vanaf € 15,00

Per kleurplaat

Kleurplaten
bottom of page