Verkoopondersteuning en instructie

JAWEL Media biedt verkoopondersteuning en instructie voor uitgeverijen. In eerste instantie voor de producten die wij aanbieden en de verdienmodellen die Pubble al biedt. Hierdoor is succes direct meetbaar. Het is geen algemene verkooptraining met rollenspelen, maar een commerciële sessie met herkenbare producten. Er zal ingezoomd worden hoe deze producten direct geld op kunenleveren. Onze ervaring van tientallen jaren in de uitgeverswereld zal helpen om dit te bewerkstelligen.

 

We geven uitleg over het product, hoe het productieproces werkt en wat de kosten zijn. Daarnaast zullen we gezamenlijk de behoefte van de producten zichtbaar maken, de doelgroep bepalen, de tarieven samenstellen en de doelstellingen concretiseren. Geen verkoper gaat de deur uit zonder concrete doelstellingen. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen als daar behoefte aan is en zullen wij zorgen voor een enthousiasmerende en positieve insteek. De resultaten zullen we toetsen en terugkoppelen.

 

Daarnaast bieden we ook voor alle gebruikers van Pubble (opfris) trainingen voor het gebruik van de verkoop- en redactie module. Veelal wordt er gewerkt op de automatische piloot, en worden lang nog niet alle mogelijkheden van Pubble benut. Pubble ontwikkeld zich steeds en daarom is het goed om alle redacteuren en verkopers jaarlijks een (opfris) training te geven. Zo wordt Pubble effectiever en efficiënter gebruikt door de medewerkers, en dat levert tijd en geld op.

Verkoopondersteuning en instructie.jpg

Hoe kan er aangemeld worden??

Indien er behoefte is aan een sessie die geen algemeenheden bevat, maar concreet wordt aangepakt met de producten uit de praktijk en de mogelijkheden die Pubble biedt, stuur dan een mail met uw (Bedrijfs)naam, contactpersoon, adres en telefoonnummer naar info@jawelmedia.nl.Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op. We zullen de sessie doornemen en inspelen op de behoefte die er op dat moment is. Er kan gekozen worden uit sessies van een dagdeel of een hele dag. De maximale capaciteit per groep is 8 personen..

Facturatie en betaling

Iedere bestelling wordt automatisch gefactureerd. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten

Dagdeel 1: 08.30 - 12.00 uur

€400

Dagdeel 2: 13.00 - 16.30 uur

€400

Hele dag: 09.00 - 16.30 uur

€750

exclusief reiskostenvergoeding van € 0,28 per km

De sessies worden bij de uitgever zelf gehouden.