top of page

Vormgeving & DTP

JAWEL Media biedt ondersteuning aan op uitgeverijen van magazines, tijdschriften en kranten op het gebied van vormgeving, DTP-werkzaamheden en het bouwen van templates voor softwareapplicatie Pubble.

 

Hierbij werken wij nauw samen met de softwareleverancier Pubble die een totaaloplossing aanbiedt aan uitgeverijen. 

 

Uitgeverijen die werken met Pubble kunnen zich volledig laten ontzorgen op het gebied van vormgeving, DTP-werkzaamheden en het bouwen van de benodigde templates voor layoutgedreven opmaak. Onze ervaring van tientallen jaren in de uitgeverswereld zal helpen om dit te bewerkstelligen. Daarnaast is de kennis en nauwe samenwerking met Pubble een groot voordeel voor de uitgever. Korte lijnen en kennis van zaken.

 

We ondersteunen uitgevers en redacties, geven uitleg over hoe de workflow verder te optimaliseren is en geven aan waar kostenbesparingen te realiseren zijn. 

Voor elk magazine, krant en/of productie is een basislay-out nodig. Wij kunnen met ons gemotiveerde team van vormgevers in samenspraak met de opdrachtgever hiervoor zorgdragen. Op basis van dit ontwerp kunnen templates bouwen die nodig zijn om de nieuwe lay-out middels een geautomatiseerd proces in Pubble te verwerken.

 

Tijdens lopende producties kunnen wij, artikelen die niet via de lay-outgedreven werkwijze geproduceerd worden, voor u handmatig opmaken in de lijn van het blad. Ook zullen wij ondersteuning geven tijdens de productie en waar nodig ondersteunen bij het gebruik van de templates waarbij nog net een kleine ondersteuning nodig is. Tevens zorgen wij voor de juiste aanlevering van het drukbestand bij de betreffende drukkerij.

 

Pubble ontwikkelt zich steeds en daarom is het goed om alle gebruikersen jaarlijks een (opfris) training te geven. Zo wordt Pubble effectiever en efficiënter gebruikt door de medewerkers, en dat levert tijd en geld op.

Verkoopondersteuning en instructie.jpg

Interesse?

Mocht u meer informatie willen en/of interesse hebben neem dan contact op met ons door een mail te sturen met uw (Bedrijfs)naam, contactpersoon, adres en telefoonnummer naar info@jawelmedia.nl.Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

Facturatie en betaling

Betaling vindt maandelijks achteraf plaats binnen twee weken na de factuurdatum.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Brochure Woudenbergse Drukkerij

Lees de brochure hier >

Kosten

 Kosten per uur

€ 55,00

Handopmaak per pagina

€ 25,00

Aanpassingen per pagina op basis van template

€ 12,50

bottom of page