top of page

Shop & Win

Met het nieuwe verdienmodel ‘Shop & Win’ wordt de lokale uitgever een compleet uitgewerkt lokaal communicatie- en activatieprogramma geboden om onder meer winkeliers, winkeliersverenigingen, evenementen, acties, gemeenten te ondersteunen met het activeren van lokale en regionale consumenten voor lokale aankopen. Het concept is volledig uitgewerkt, direct in de praktijk toe te passen en wordt als white label door JAWEL Media aan de uitgever aangeboden.. Een totaalpakket waarbij de lokale ondernemer, het winkelcentrum en de deelnemende winkeliers enkele weken in de spotlight zet, de consument in beweging brengt om lokaal te shoppen en zal leiden tot meer omzet. Het model kan voor elk soort actie, of het nu gaat om een winkeliersactie of een actie voor een periode in het jaar, worden ingezet. Voorbeelden zijn de Paasactie, Voorjaarsactie, EK actie, Opening winkelstraat, Zomeractie, Sinterklaasactie, Kerstactie enz. enz. Het kan natuurlijk ook een actie vanuit het eigen lokale medium zijn.

Doel is om met ‘Shop & Win’, dat onder elke actienaam door de uitgever kan worden ingezet, (meer) bezoekers te activeren en in de lokale winkelstraten te krijgen/houden. Ze worden hierbij gestimuleerd tot aankopen en maken het winkelen leuker en aantrekkelijker. Bovendien biedt het concept inzicht in de klanten en de mogelijkheid om de doelgroep gericht te kunnen benaderen.

De uitgever krijgt hiermee een model in handen dat volledig is uitgedacht en uitgewerkt en direct tot financieel resultaat zal leiden. Het behoeft geen investering en hoeft pas te worden aangeschaft op het moment dat het financiële draagvlak vanuit het eigen klantenbestand is gezekerd. De uitgever zal door JAWEL Media volledig worden ontzorgd met de uitwerking en ondersteuning van de actie(s).

Waardepropositie uitgever

 • Geen investeringen

 • Eigen medium als belangrijke promoter

 • Extra verdienmodel

 • Beschikbaar komen van data

 • Vergroot lokale betrokkenheid (imago)

 • Extra bereik eigen website

 • Activeert geen/oud adverteerders

Flyerservice.jpg

Wat wordt er voor de prijs geleverd

 • Actiewebsite: inrichting en visualisatie van uitgever volgens standaardisatie per actie;

 • Domeinnaam/hosting korte periode (2 maanden);

 • Vormgeving promotiematerialen en website;                                       

 • Animatie van de actie op social media (*universeel);

 • Drukwerk 10.000 ex. leaflets (formaat 105 x 148 mm (A6);

 • Drukwerk 50 ex. raamposters (formaat 420 x 594 mm (A2);

 • Drukwerk 50.000 ex vouchers met unieke code (74 x 105 mm (A7);

 • Vlag spandoeken 2 ex. met 2 m koord 395 x 95 cm;        

 • Codes genereren per actie;       

 • Instructie verkoop/uitgever 1 dagdeel.    

 

Hoe kunt u er gebruik van maken?

Stuur een mail met uw (Bedrijfs)naam, contactpersoon, adres en telefoonnummer naar info@jawelmedia.nl. Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

Verkoopondersteuning en instructie

Wij willen graag adviseren hoe onze producten, en ook dit product, het beste ingezet kan worden. Het bereik kan structureel verhoogd worden en er kan direct geld verdiend worden. Onze jarenlange expertise in het uitgeversvak zal u daar zeker bij helpen. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van verkoopondersteuning naar www.jawelmedia.nl en druk op  ‘Instructie’. Geef via het formulier uw interesse aan en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Facturatie en betaling

U ontvangt van iedere bestelling/actie een factuur. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.
Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten

De totale kosten per actie

€ 3.095,00

€ 60 per pagina

Flyer Service

Strippenkaart

Met het concept van de ‘Strippenkaart’’ wordt een uitgelezen mogelijkheid geboden om aan het einde van jaar de adverteerders nog iets moois te kunnen bieden, de uitgever geld te laten besparen en in plaats daarvan extra omzet te genereren. Overigens is deze actie ook bruikbaar in andere perioden van het jaar.

De insteek voor het einde van het jaar kent een aantal voordelen. Ieder jaar lopen bezorgers met nieuwjaarskaartjes van de betreffende lokale titel en/of uitgever langs de deuren langs om hun jaarlijkse fooi op te halen. De kaartjes worden door de uitgever verstrekt en een betere bezorging in het jaar kan niet gerealiseerd worden. Dit kan door de uitgever aangegrepen worden voor extra inkomsten en minder kosten.

De kaartjes die normaal gesproken worden uitgereikt, worden vervangen door een strip/strook, waarop evengoed de nieuwjaarswens van het medium en/of uitgever gezet kan worden. Deze strip/strook wordt persoonlijk door de bezorger overhandigd i.p.v. het gebruikelijke kaartje. Er staan bijvoorbeeld 10 strippen op de kaart die allen aan adverteerders verkocht kunnen worden en dat extra inkomsten oplevert. Een betere overdracht, dan de persoonlijke overdracht, kan een adverteerder zich niet wensen.

De extra kracht van strippenkaartactie zit ook in de ondersteuning in het eigen lokale medium. De strippenkaart bevat strippen die voorzien zijn met knallende aanbiedingen. Er kan door de consument van deze aanbiedingen gebruik worden gemaakt door het bonnetje eraf te knippen en in te leveren bij de betreffende winkelier. Voor de ondernemer een uitstekende call to action. Daarnaast wordt er van de aanbiedingen op de strippenkaart een pagina gemaakt voor in de krant, deze wordt geplaatst in de weken nadat de strippenkaarten door bezorgers zijn uitgegeven.

De uitgever kan met dit model kosten besparen en extra inkomsten vergaren. Het concept hoeft niet nader te worden uitgedacht kan direct worden toegepast. De actie wordt volledig uitgewerkt en voorbereid door JAWEL Media waardoor de uitgever wordt ontzorgd.

Waardepropositie uitgever

 • Geen investeringen concept;

 • Eigen medium als belangrijke promoter;

 • Extra verdienmodel;

 • Biedt voordeel aan de lezer/abonnee (loyaliteit);

 • Zal fooi bezorgers ten goede komen;

 • Bespaard kosten huidige kaartjes.

Flyerservice.jpg

Wat wordt er voor de prijs geleverd

 • Concept & stramien ’Strippenkaart en advertentie;

 • Opmaak ‘Strippenkaart;

 • Opmaak advertentiepagina;

 • Levering 10.000 gedrukte ‘Stippenkaarten’;

 • Verkoopinstructie.

 

Hoe kunt u er gebruik van maken?

Stuur een mail met uw (Bedrijfs)naam, contactpersoon, adres en telefoonnummer naar info@jawelmedia.nl. Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

Verkoopondersteuning en instructie

Wij willen graag adviseren hoe onze producten, en ook dit product, het beste ingezet kan worden. Het bereik kan structureel verhoogd worden en er kan direct geld worden verdiend. Onze jarenlange expertise in het uitgeversvak zal u daar zeker bij helpen. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van verkoopondersteuning naar www.jawelmedia.nl en druk op  ‘Instructie’. Geef via het formulier uw interesse aan, wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Facturatie en betaling

U ontvangt van iedere bestelling een factuur. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.
Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten

De totale kosten per ‘Strippenkaart’    

€800,00

Flyer service

De ideale marketingmix bestaat voor ondernemers uit online en offline adverteren. Het is niet meer één kanaal dat superieur is. In die mix speelt folderverspreiding nog steeds een belangrijke rol om een goed marketingplan te kunnen maken. Veelal worden alle werkzaamheden die dit met zich meebrengt doorgegeven aan derden, terwijl het belangrijk is om juist zelf het contact met de klant te behouden. JAWEL Media biedt een tool die de mogelijkheid biedt om voor de klant zelf de opmaak, drukken en verspreiding van folders te regelen, terwijl de daadwerkelijke werkzaamheden elders uitgevoerd worden.

 

Via JAWEL Media kan op maat een tool aangeboden worden die het opmaken, drukken en verspreiden van folders heel eenvoudig maakt. Bovendien kan er door de uitgever ook voor gekozen worden om de verspreiding zelf te doen. De tool wordt ingericht met het verspreidingsgebied per uitgever, maar er kan ook buiten het eigen verspreidingsgebied verspreid worden. De tool wordt gebruikt voor het doorgeven van de bestanden voor de opmaak van de folder, het doorgeven van het verspreidingsgebied, de papierkwaliteit en de gegevens van de klant. De inkoopprijzen zijn laag en de productie wordt geheel ontzorgd. De uitgever stuurt de klant een rekening die marktconform is en waarin de marge zit. Het gebruik van de tool vergt enige uitleg.

Flyerservice.jpg

Hoe kunt u er gebruik van maken?

Stuur een mail met uw (Bedrijfs)naam, contactpersoon, adres en telefoonnummer naar info@jawelmedia.nl. Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

Verkoopondersteuning en instructie

Wij willen graag adviseren hoe onze producten, en ook dit product, het beste ingezet kan worden. Het bereik kan structureel verhoogd worden en er kan direct geld verdiend worden. Onze jarenlange expertise in het uitgeversvak zal u daar zeker bij helpen. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van verkoopondersteuning naar www.jawelmedia.nl en druk op  ‘Instructie’. Geef via het formulier uw interesse aan, wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Facturatie en betaling

Iedere bestelling wordt automatisch gefactureerd. Betaling binnen twee weken na de factuurdatum.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Kosten

Eenmalige opstartkosten

€1.500

De kosten bestaan uit opstartkosten en een abonnementsprijs per maand. Abonnement is na 6 maanden iedere maand opzegbaar.

Abonnementsprijs per maand

€95

In ontwikkeling

Dorpsdeals

Puzzelgenerator

Next day media

Ticketservices

bottom of page